Antep Fıstığı Faydaları?

Antep Fıstığı Faydaları?

Antep Fıstığı Faydaları?

Lezzetiyle fark yaratan kuruyemiş türlerinden biri olan Antep fıstığı faydalarıyla da oldukça beğenilir. Kuruyemiş özellikle akciğer hastalıklarına iyi gelmesiyle bilinir. Akciğerde oluşan iltihabı sökerek öksürüğü azaltma özelliğine sahiptir. Bu özelliği dışında iyi bir antioksidan olması ile faydaları açısından tercih edilen kuruyemiş çeşitlerimizden biridir. B, C, E vitaminleri sayesinde böbreği temizlemeye yardımcıdır. Antep fıstığı çeşitleri de oldukça zengindir. Akıncı,  Tekin, Barak Yıldızı, Atlı Erkeği gibi daha çok çeşitli türleri bulunur. Yeşil renkli ve yemesi çok keyifli olan bu kuruyemiş, tatlılarda da sıklıkla kullanılır. Bünyeyi ve bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olması bakımından doğal Antepfıstığı tüketimi son derece faydalıdır. 

Antep Fıstığı Besin Değerleri

Besin değeri zengin olan kuruyemiş seçeneklerinden bir tanesi Antepfıstığı olarak görülür. Antep Fıstığı besin değerleri içinde potasyum, kalsiyum, demir, A ve C vitamini, yağ, protein, lif, karbonhidrat gibi vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenlere sahiptir. Günde 10-15 adet tüketilmesi tavsiye edilir. Kilo kontrolü sağlamak isteyenlerin çok fazla tüketmemesi önerilir. Kahvaltılarda ekmek yerine yenerek kalori dengesini korumaya yardımcı olabilir. Ketojenik diyet yapanlar için yağ alımına yardımcıdır. Karbonhidrat yerine tüketildiğinde kilo vermeye yardımcıdır. Lezzeti ile mest eden organik kuruyemiş, kokusu ile de farkını belli eder. Aldığınız günkü tazeliğini uzun süre koruma özelliğine sahiptir. Şimdi bu harika lezzetle tanışmak ve doğal kuruyemişin tadını çıkarmak için siz de hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz. 

Antep Fıstığı Fiyatları Nedir?

Perakende alışverişte de toptan fiyatına avantajlardan yararlanmanın kolaylığından yararlanın. Antep fıstığı fiyatları perakende alışveriş yapacak olsanız da alacağınız miktar fark etmeksizin toptan fiyatına alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerimizin toptan Antep fıstığı fiyatları şeklinde satılmasının nedeni 25 yıllık sektör tecrübesine sahip Aksoy Baharat olarak, müşterilerimize taze ve doğal kuruyemiş çeşitlerini tanıtma isteğidir. Sağlıklı kuruyemiş tüketmeniz için uzun yıllar sektörde olan bir firma olarak ürünlerimiz her zaman taze ve organiktir. Uygun saklama koşullarında lezzeti ve tazeliği bozulmayan kuruyemişlerle harika çay sohbetleri ve tatlılar yapabilirsiniz. Bunun için şimdi toptan kuruyemiş çeşitleri ile perakende sipariş vererek siz de kuruyemiş kalitesindeki farkımızı öğrenebilirsiniz. 

 

Tüm bu bilgilerin daha fazla bir biçimde ele alındığı Aksoy Baharat Blog sayfasından Kuruyemişte Ana Çıtlak Nedir? ve En Sağlıklı Kuruyemişler yazısına ulaşabilirsiniz.

Etiketler: faydalı bilgiler
Ocak 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR